fbpx

#parforhold

art-beach-beautiful-269583

#Parforholdet

Parforholdet er blevet en svær størrelse og udfordringerne i selve parforholdet er blevet nogle andre end da vores forældre og bedsteforældre stiftede familie.

Så hvordan håndteres parforholdet og dets udfordringer i dag, små børn, karriere, urealistiske forventninger, bagage fra barndommen, fra tidligere forhold og højt hævede forsvars parader. 

Formål med parterapi

Formålet med parterapi er at skabe større forståelse, klarhed og balance. Dette opnås ved at BEGGE parter får mulighed for at komme til udtryk og præmissen er at gennem dette udtryk, skabes den forståelse, klarhed og balance hos dig og hos din partner. 

adult-couple-dating-951290

Ikke i stykker!

Det at benytte en parterapeut eller det at benytte parterapi, er ikke nødvendigvis et signal om at parforholdet er i stykker eller på anden måde er i opløsning.

At benytte parterapi, er en mulighed for at skabe større forståelse for og mellem hinanden i forholdet, og dermed åbnes der mulighed for en mere omsorgsfuld kommunikation, der støtter og hjælper begge parter i forholdet.

Parterapi kan bruges i svære situationer hvor mægling er nødvendigt og i situationer hvor en eller begge parter er ramt af eksempelvis sorg, sygdom, stress eller andet.

couple-enjoyment-fun-984920

Hvornår

Ganske kort svar, når du stiller spørgsmålet, så er du der!

Parterapi er relevant, når en af parterne i forholdet, føler der er ting som i ikke formår at løse, når der er tilbagevendende debat, diskussion og konflikter som gentagende gange udspiller sig, på en uhensigtsmæssig måde i jeres forhold. 

Det med småt

Parterapi er sjældent en øjeblikkelig løsning på de udfordringer som er i jeres parforhold. Det realistiske bud er at i skal have mellem 3 til 5 sessioner, over en kort periode, før resultaterne for alvor begynder at vise sig.

Herefter kan det være en ide at fortsætte yderligere 3 til 5 gange hvor der kan være længere mellem besøgene. I er selv med til at bestemme intervallerne. 

adult-back-view-black-and-white-279527

Kunderne siger

Carsten Larsson
Inspiration - Motivation - Mindset

Psykoterapeut - Coach - Mand – Menneske

Tlf.: 26 25 37 40
Mail: cl@carstenlarsson.com