fbpx

Nogen gang er det bare rart og nødvendigt at, blive hørt!

xo

Parforholdet

Parforholdet er blevet en svær størrelse og udfordringerne i selve forholdet, er blevet nogle andre end da vores forældre og bedsteforælder stiftede familie.

Små børn, karriere, urealistisk forventninger, bagage fra barndommen, fra tidligere forhold og højt højt hævede forsvars parader, manglende gnist, utroskab, kedsomhed, at blive forældre, er blot nogen af de udfordringer som vi dagligt møder i parforholdet.

Formål

Formålet med parterapi er, ligesom med individuel terapi, at skabe klarhed, indsigt og balance. Dette opnås ved at BEGGE parter for mulighed for at komme til udtryk og gennem samtalen skabe den forståelse der er en nødvendighed for at forholdet kan gro og blive stærkere. 

Er en gang nok

Måske?, men parterapi er meget sjældent en øjeblikkelig løsning på de udfordringer som er i jeres parforhold. Det realistiske bud er at i skal have mellem 3 og 5 sessioner, over en kort periode, før resultaterne for alvor begynder at vise sig. 

Herefter kan det være en rigtig god idé at forsætte med yderlige sessioner, hvor der er længere tid imellem sessionerne. I er selv med til at bestemme intervallerne.  

Ikke i stykker

Det at benytte en parterapeut eller at benytte parterapi, er ikke et signal om at parforholdet er i stykker eller på anden måde i opløsning. 

At benytte parterapi er en mulighed for at skabe forståelse for og mellem hinanden i forholdet og dermed åbnes muligheder for en mere omsorgsfuld kommunikation, som støtter og hjælper begge parter i forholdet.

Hvornår?

Ganske kort svar, når du stiller spørgsmålet, så er du der!

Parterapi er relevant, når en af parterne i forholdet, føler der er ting som i ikke formår at løse, når der er tilbagevendende debat, diskussioner og konflikter som gentagende gange udspiller sig, på en uhensigtsmæssig måde i jeres forhold.

Er det nu?

Ring allerede i dag og hør om parterapi kunne være noget for dig, på telefon +45 2625 3740

Du kan også bestille din tid med det samme. 

Kontakt

Carsten larsson
Marielundvej 32B, 2TV

2730 Herlev
+45 2625 3740
cl@carstenlarsson.com

Bestil jeres tid her