fbpx
null

null

Parterapi hos mig

Du kan sidestille det lidt med individuel terapi, hvor du har din partner med. Hos mig foregår parterapi stille og roligt over en kop kaffe, te og/eller et glas vand.

Det er stadig samtale terapi og som ofte starter forløbet med at jeg høre hvad det er i ønsker at få hjælp til, efterfulgt af en fortælling om hvem er i og hvornår og hvordan i to, i sin tid blev et par. 

Parterapi handler om hvordan du ser verden, dit parforhold, og hvad det er du ønsker at ændre og hvordan du kan gøre dette. 

Ikke i stykker

Jeg synes det er vigtigt at ligge vægt på at det, at benytte en parterapeut og det at gå i parterapi, ikke betyder at jeres parforhold er i stykker. Det betyder blot at mindst en af jer, sidder med nogle udfordringer som er svære at komme igennem uden hjælp.

Skyld

Er ofte en del af samtalerne i parterapi, men det er i virkligheden slet ikke vigtigt hvis skyld det er. Det som er vigtigt og der hvor fokus skal placeres er hvad i begge kan gøre for at komme igennem den udfordring i står over for. Det er derfor samspillet der er kernen til at få gnisten tilbage, ikke placeringen af skyld. 

Hjemmearbejde

Jeg vil ganske kort berøre om der er hjemme arbejde mellem sessionerne. Dette spørgsmål er jeg blevet stillet overfor et par gange efterhånden og som udgangspunkt er mit svar både nej da og selvfølgelig. 

Nej fordi jeg har ikke et skema eller en opgave liggende som kan bringe jer igennem jeres udfordring. Ja, fordi i selvfølgelig gerne skulle have noget med fra hver session, noget som i kan tale sammen om eller ud fra. 

Det som kommer tættest på hjemme arbejde er at føre en dagbog, dette er ikke for parret, men for dig personligt. Hvorvidt du ønsker at dele hvad du skriver med din partner, enten når i er alene eller om du vil bringe det med i sessionerne er helt op til dig. Jeg har udarbejdet en dagbog som jeg selvfølgelig vil anbefale du benytter. Du kan læse meget mere om den her. 

Yderlige spørgsmål

Skulle du sidde tilbage med et spørgsmål eller to, så er du velkommen til at kontakte mig for yderlige information. Du kan ringe på telefon 26253740. Alternativt så send mig en sms på samme nummer, så ringer jeg dig op så snart jeg har mulighed for det.

Alt det bedste til dig

Kunderne siger

Carsten Larsson
Inspiration - Motivation - Mindset

Psykoterapeut - Coach - Mand – Menneske

Tlf.: 26 25 37 40
Mail: cl@carstenlarsson.com