Samtaler

for jer!

Parforhold

Parterapi henviser generelt til terapien, hvor to personer i et forhold søger hjælp til at forbedre deres forståelse og kommunikation.

Mange tror fejlagtigt, at parterapi kun er nyttigt, hvis begge parter er sikre på at ville fortsætte forholdet, men det kan også være værdifuldt, når den ene part er i tvivl, og man ønsker at undersøge, om forholdet har potentiale til at fortsætte, eller hvis man har brug for støtte til at afvikle forholdet.

Parterapi

Alle samtaler i og omkring parforholdet kan deles ind i følgende kategorier:

 1. Afvikling af forholdet
 2. Udvikling af forholdet
 3. Afklaring af forholdet
 4. Mægling i svære situationer

Parterapi giver jer mulighed for at arbejde sammen om at identificere og adressere udfordringer, forbedre kommunikationen og genoprette tillid og intimitet i jeres forhold. 

Det fungere således

Når man begynder i parterapi, er det ikke altid, at problemerne forsvinder med det samme. Det tager tid og kræver, at begge parter gør en indsats, og der vil være gode og dårlige dage undervejs. 

Det at finde ud af, hvad der egentlig skaber problemerne, kan være virkelig nyttigt for at kunne komme videre og prøve nye ting. 

Parterapi kan hjælpe med at skabe forståelse om, hvordan to personer med gode intentioner, kan ende med at skabe konflikter, og det kan give nye idéer til, hvordan man kan arbejde hen imod det, man gerne vil opnå.

Normalt kræver de fleste parterapiforløb mindst 4-5 sessioner, før der vises tydelige resultater.Det kan derfor være en god tilgang at starte et forløb, i stedet for at tage almindelig sessioner, og sandsynligvis også billigere.

Det er op til jer selv at bestemme, hvor ofte I vil komme.

Emner og områder

Emnelisten er virkelig lang, men omhandler blandt andet håndtering af sorg, sygdom, stress, børn (dine mine og vores) og mange flere

Individuelle samtaler

fra gang til gang
DKK 1250
00
pr. session
 •  

Individuelt forløb

klippekort m. 10 klip
DKK 12.500
00
 • 10 samtaler inden for 12 måneder
 • ad hoc, via telefon, email, teams

Individuelt forløb

forløb over 6 måneder
DDK 21.000
00
Monthly
 • Samtaler efter aftale
 • sessioner hjemme
 • List Item
 • List Item
 • List Item