Carsten Larsson

Coach. mentor. terapeut. far. mand. menneske

Carstenl.dk

Der er mulighed for hjælp

-“også i en corona tid!”

Historie

Ud fra lysten til at hjælpe.

Min lyst til at hjælp andre mennesker, med de udfordringer de sidder med, er årsagen til at jeg efter min afsluttede uddannelse, tilbage i 2010, startede som selvstændig terapeut. 

Mit første kontor startede jeg i Roskilde sammen med en medstuderende. Det er siden hen blevet lukket og jeg er nu flyttet til Herlev, hvor jeg også har etableret et nyt kontor. 

Min uddannelse på Psykoterapeutisk Institut i København startede tilbage i 2006, på opfordring fra mit daværende arbejde.

På det tidspunkt var jeg afdelingsansvarlig og havde på den baggrund en række af “de svære samtaler” både i egen, men også med personer fra andre afdelinger. 

Efter endt uddannelse, tog jeg en 1-årig overbygning som parterapeut,  og jeg har taget en uddannelse i Enneagrammet hos Michael Groser. 

I dag, arbejder jeg som skrevet fra mit kontor i Herlev. Jeg er fra 1970, så jeg har rundet de 50 år, jeg er far, jeg er mand og jeg er menneske. 

Carsten Larsson

Coach - Mentor - terapeut - mand - far

over 10 års Terapeutisk erfaring

Siden 2010 har jeg hjulpet mennesker

2011-2012 Parterapeut

1 årig overbygning i Parterapi, på institut for parterapi, i Roskilde

2006 - 2010 Psykoterapeut

Psykoterapeutisk institut i København

Enneagram

Enneagram træning, forståelse og formidling hos Michael Groser i København.

Arbejdsområder

Tilstræber altid, at de personer som kommer til mig, skal have det bedre når vore samtale er færdig, end de havde det da de ankom!

Adresse

Hørkær 26, Plan 4
2730 Herlev
Danmark

Åbningstider

Alle dage efter aftale

Kontakt

Mail: cl@carstenl.dk
Text: +45 26 25 37 40

Du er IKKE alene

Det følelse måske sådan, men du er det ikke. 

Ræk ud, efter hjælpen, allerede i dag. 

Ud fra en lyst til at hjælpe

Min lyst til at hjælp andre mennesker, med de udfordringer de sidder med, er årsagen til at jeg efter min afsluttede uddannelse, tilbage i 2010, startede som selvstændig terapeut. 

Mit første kontor startede jeg i Roskilde sammen med en medstuderende. Det er siden hen blevet lukket og jeg er nu flyttet til Herlev, hvor jeg har kontor.  Jeg har altid arbejdet ud fra følgende mantra: 

de personer som kommer til mig, skal have det bedre når vores samtale er færdig, end de havde da de ankom.

Min uddannelse på Psykoterapeutisk Institut i København startede tilbage i 2006, hvor jeg arbejdede i det daværende finansråd og havde en del af de såkaldte “svære samtaler” med de personer der var ansat i min afdeling, men også andre steder i huset. Disse samtaler blev en medvirkende faktor i valget af uddannelse. 

Efter denne uddannelse, tog jeg en 1-årig overbygning som parterapeut, på institut for parterapi i Roskilde og siden har jeg taget en uddannelse i Enneagrammet hos Michael Groser. 

I dag, arbejder jeg som skrevet fra mit kontor i Herlev og jeg er også bosat i Herlev. Jeg er fra 1970, så jeg har rundet de 50 år, jeg er far og så er jeg mand og menneske. 

 

Jeg tilbyder individuelle samtaler med dig omhandlende de udfordringer du må stå med i dit liv. 

Så tilbyder jeg samtaler med PAR omkring de udfordringer som følger når 2 mennesker skal dele seng bor og stol.

Tilbyder // service

Den helt sådan officielle mængde af titler er herover. Hvilke ikke giver dig nogen idé om hvem jeg er, men mere hvad jeg (også) er. 

Jeg er uddannet på Københavns Psykoterapeutiske Institut, tilbage i 2010, i 2011 åbnede jeg mit første kontor i Roskilde sammen med en medstuderende. 

Nu er jeg og mit kontor flyttet til Herlev. Ligeledes har jeg bosat mig i Herlev hvor jeg bor sammen med min fantastiske datter. 

Du er ikke den eneste der sidder med det du sidder med, selv om det føles sådan. Virkeligheden er en anden, tro mig. Jeg ved det fordi, udover at have hjulpet en masse mennesker gennem mit arbejde, har jeg lige som dig også levet et liv med op og nedture, med forhold der virkede til de ikke fungerede mere og har også måtte se mig selv i situationer hvor jeg måtte starte forfra.


Hej,

Jeg hedder Carsten, lad mig starte med at sige tak fordi du stadig er her på siden og sidder og læser denne tekst. Jeg skal gøre mit bedste for at det giver en smule mening og samtidig også giver dig en lille ide om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. 

Min rejse ind i psykoterapiens verden, kom dels gennem mit arbejde som daglig leder i en IT afdeling, hvor jeg havde en lang række af ‘de svære’ samtaler, med mine kollegaer og så via et brud med en tidligere kæreste, som jeg ikke kunne komme igennem alene. Så tilbage i 2010 blev jeg efter 4 år, færdig uddannet og åbnede mit første kontor i Roskilde. Gennem tiden har jeg hjulpet en del mennesker omkring blandt andet, stress, spiseforstyrrelse, depression, skilsmisse, vrede og en masse andre udfordringer. 

Her i 2020, har jeg skiftet adressen ud med en i Herlev, hvor jeg også bor og lever, sammen med min datter. Ud over arbejdet med mennesker og IT, så er jeg aktiv i diverse bestyrelser her hvor jeg bor. 

Hvis du vil vide mere om mig eller hvis du vil bestille tid så er du velkommen til at ringe til mig på +45 26253740 eller blot tryk på knappen herunder og bestil tid direkte i min kalender.

Til sidst vil jeg ønske dig alt det bedste

Så hvem er jeg?

Godt spørgsmål, lad mig forsøge at svare. 
Det er vist ikke længere en hemmelighed at jeg hedder Carsten og hvis jeg er heldig så ved du også at mit website, er CARSTENL.DK. nysgerrig efter mere, så smut forbi google og søg på #carstenl.dk. Det burde give dig en mængde information omkring mig, fra de sociale medier og så alligevel, hvem er jeg?

Jeg er en helt almindelig mand, jeg er nødagtig ligeså mærkelig og vidunderlig som den næste. Jeg, ligesom du, har dage hvor jeg er fantastisk og hvor alt er godt og tro mig, så har jeg også dage hvor jeg er langt fra. 

Jeg bokser med en lang række af de samme udfordringer, som de mennesker jeg taler med på daglig basis, det være sig sorg, stress, bekymring, selvværd, tvivl, skam, skyld … Gennem mit liv har jeg været i forhold der var fantastiske og oplevet at disse alligevel gik i stykker og har måtte starte forfra, fra bunden både omkring mig selv, og så omkring det at drive forretning. 

Min baggrund er at jeg har en 4 årig uddannelse i Psykoterapi, en 1 årig overbygning i parterapi og en række coaching uddannelser med enneagrammet som omdrejningspunkt. Så helt simplet, så hjælper jeg mennesker som dig og mig, på daglig basis med de udfordringer de måtte have, så de kan blive mere af det de rigtig gerne vil være mere af. 

Mit første kontor var i Roskilde tilbage i 2010 efter endt uddannelse og nu er jeg rykket til Herlev. 

Så er jeg Far, til den mest vidunderlige datter og vi bor i Herlev. Jeg er aktiv i diverse bestyrelser i og omkring det boligselskab jeg bor i, jeg er mand og jeg er menneske med alt hvad det indebære.  

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Psychological Therapy About Page – The Landing Factory

 

about me

hvordan det startede

målsætninger
at hjælpe så mange som muligt, så godt som muligt
udgive journal
udgive bog – motivation-manifest


The vanity project ::

runde 1000 subs on youtube
runde 1000 email list
runde 1000 follow on insta