fbpx

Indsigt Klarhed Balance

3 gange mig

Hey, 

Som du ved på nuværende tidspunkt hedder jeg Carsten. Hvad du måske ikke ved, er at jeg er fra 1970 og at jeg gennem de sidste 10 års har hjulpet både individuelle og par gennem deres udfordringer. 

I rygsækken har jeg en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra Psykoterapeutisk institut i København, efter dette tog jeg en 1-årig overbygning i parterapi, på Institut for parterapi i Roskilde og jeg har en Enneagram uddannelse fra Michael Groser. 

De sidste små 20 år, ved siden af terapidelen, har jeg arbejdet med i små og mellemstore IT virksomheder. Jeg har arbejdet med alt fra support til projektledelse og har haft system og driftsansvar i flere omgange. 

Så er jeg far, jeg er mand og jeg har kontor og jeg bor i Herlev.   

Psykoterapeuten

Jeg har en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse fra Psykoterapeutisk institut i København. 

Dette betyder at jeg har træning i at tale med mennesker om de ting i livet som er svære og jeg har en forståelse for sammenhænge mellem krop og sjæl. 

Psykoterapien præmis er at skabe 

klarhed, indsigt og balance, som du ser på hver side her på sitet. 

Enneagrammet, person typologi

 

Parterapeuten

Efter min uddannelse som Psykoterapeut, tog jeg er en 1 årig, overbygning i parterapi på Institut for Parterapi i Roskilde.

 

Mentoren

Jeg tillader mig at kalde mig mentor, 

jeg er mentor inden for STRESS og PARFORHOLD

 

For at deltage med mig som mentor / i mit mentor program, skal du ansøge om deltagelse. Årsagen til dette er at på bagsiden af ansøgningen, bliver du inviteret til en intro session hvor vi ganske kort gennemgår forløbet og til dette har jeg brug for lidt oplyusnigner. du kan ansøge her!

I slutningen af denne session, taler vi om jeg kan hjælpe dig/jer

om du/i vil have min hjælp

og hvis dette går op aftaler vi nærmere omkring økonomi og opstarten