Carsten Larsson

Som du ved nu, så hedder jeg Carsten. Jeg er bosat i Herlev og det er som udgangspunkt også i Herlev jeg afholder sessioner. Tilbage i 2010 afsluttede jeg min 4-årige uddannelse som Psykoterapeut, på psykoterapeutisk Institut i København og umiddelbart efter åbnede jeg mit første kontor i Roskilde sammen med en medstuderende.

Sidenhen tog jeg en 1-årig overbygning i parterapi og så har jeg brugt en del tid på Enneagrammet som værktøj, i forhold til min praksis, i forbindelse med parterapi og så generelt omkring mennesker.

Tilbage i slutningen 2007 blev jeg så far til min fantalastiske datter.

Min stil

Hos mig er der ikke løftede pegefinger og jeg dømmer ikke. Intet er tabu og min tilgang til, hvad end problematikken er, nysgerrig, udforskende og en blanding af analytisk og følelse orienteret. Her kan du tale om alt, intet er tabu og jeg dømmer ikke og jeg løfter ikke pegefinger. 

Når jeg ikke holder terapi

På den modsatte side af terapi og coaching, arbejder jeg som Technologi Architect på Office 365 og de komponenter der i det univers. Jeg sidder i et team på små 15 mand og her er mit primære fokus på Power-Platform, SharePoint Online og Teams. 

Siden 1998 arbejdet inden for IT og har beskæftiget mig med mange forskellige facetter af den branche, fra udvikling til ledelse, været ansat og selvstændig. 

Bestyrelsesarbejde

En del af min fritid bruger jeg på frivilligt bestyrelsesarbejde. Jeg sidder som formand i vores almennyttige Beboerforening, og så er jeg bestyrelsesmedlem i grundejerforeningen og i Herlev bolig selskab.

Mission

Terapiens mål er altid at skabe en oprigtig samtale. En samtale som ikke kan skabes sammen med venner og veninder eller med dig selv for den sags skyld. Målet for samtalen, ud over at være oprigtig, er at skabe klarhed, indblik og balance for det er herigennem du finder nøglen til integration og forandring.

Mit helt klare udgangspunkt er, altid, at du skal have det bedre, være et bedre sted i dig selv, når din session er overstået end da du ankom!

Har du behov for en snak, omkring dig liv, omkring de muligheder som der er for hjælp hos mig, så er du velkommen til at sende mig en SMS, så kontakter jeg dig så hurtigt det er mig muligt.

Telefon: +45 26 25 37 40