fbpx

Carsten Larsson

Hey, jeg hedder Carsten, jeg er fra 1970, jeg er far og mand. 


Alt det bedste

Indsigt Klarhed Balance

Du er ikke den eneste der sidder med det du sidder med, selv om det føles sådan. Virkeligheden er en anden, tro mig. Jeg ved det fordi, udover at have hjulpet en masse mennesker gennem mit arbejde, har jeg lige som dig også levet et liv med op og nedture, med forhold der virkede til de ikke fungerede mere og har også måtte se mig selv i situationer hvor jeg måtte starte forfra.


Hej,

Jeg hedder Carsten, lad mig starte med at sige tak fordi du stadig er her på siden og sidder og læser denne tekst. Jeg skal gøre mit bedste for at det giver en smule mening og samtidig også giver dig en lille ide om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. 

Min rejse ind i psykoterapiens verden, kom dels gennem mit arbejde som daglig leder i en IT afdeling, hvor jeg havde en lang række af ‘de svære’ samtaler, med mine kollegaer og så via et brud med en tidligere kæreste, som jeg ikke kunne komme igennem alene. Så tilbage i 2010 blev jeg efter 4 år, færdig uddannet og åbnede mit første kontor i Roskilde. Gennem tiden har jeg hjulpet en del mennesker omkring blandt andet, stress, spiseforstyrrelse, depression, skilsmisse, vrede og en masse andre udfordringer. 

Her i 2020, har jeg skiftet adressen ud med en i Herlev, hvor jeg også bor og lever, sammen med min datter. Ud over arbejdet med mennesker og IT, så er jeg aktiv i diverse bestyrelser her hvor jeg bor. 

Hvis du vil vide mere om mig eller hvis du vil bestille tid så er du velkommen til at ringe til mig på +45 26253740 eller blot tryk på knappen herunder og bestil tid direkte i min kalender.

Til sidst vil jeg ønske dig alt det bedste

Så hvem er jeg?

Godt spørgsmål, lad mig forsøge at svare. 
Det er vist ikke længere en hemmelighed at jeg hedder Carsten og hvis jeg er heldig så ved du også at mit website, er CARSTENL.DK. nysgerrig efter mere, så smut forbi google og søg på #carstenl.dk. Det burde give dig en mængde information omkring mig, fra de sociale medier og så alligevel, hvem er jeg?

Jeg er en helt almindelig mand, jeg er nødagtig ligeså mærkelig og vidunderlig som den næste. Jeg, ligesom du, har dage hvor jeg er fantastisk og hvor alt er godt og tro mig, så har jeg også dage hvor jeg er langt fra. 

Jeg bokser med en lang række af de samme udfordringer, som de mennesker jeg taler med på daglig basis, det være sig sorg, stress, bekymring, selvværd, tvivl, skam, skyld … Gennem mit liv har jeg været i forhold der var fantastiske og oplevet at disse alligevel gik i stykker og har måtte starte forfra, fra bunden både omkring mig selv, og så omkring det at drive forretning. 

Min baggrund er at jeg har en 4 årig uddannelse i Psykoterapi, en 1 årig overbygning i parterapi og en række coaching uddannelser med enneagrammet som omdrejningspunkt. Så helt simplet, så hjælper jeg mennesker som dig og mig, på daglig basis med de udfordringer de måtte have, så de kan blive mere af det de rigtig gerne vil være mere af. 

Mit første kontor var i Roskilde tilbage i 2010 efter endt uddannelse og nu er jeg rykket til Herlev. 

Så er jeg Far, til den mest vidunderlige datter og vi bor i Herlev. Jeg er aktiv i diverse bestyrelser i og omkring det boligselskab jeg bor i, jeg er mand og jeg er menneske med alt hvad det indebære.