fbpx

Ikke, nødvendigvis, i stykker

Jeg synes det er vigtigt at understrege, dit forhold er ikke nødvendigvis i stykker fordi i benytter parterapi. Om noget så er det et udtryk for at mindst en af jer, ønsker noget mere i forholdet. Hvad det mere er og at få dette kommunikeret til sin partner er blandt andet det parterapi benyttes til. 

Der er langt flere årsager til at benytte parterapi end det giver mening for mig at nedfælde her, også fordi du skal sidde og læse det, samtidig så er det min klare overbevisning at du ved hvad der trykker, det er muligvis svært at formulere men du har en ret god ide om hvor og hvad der er på færde i dit forhold.

Har du alligevel brug for lidt ord på årsager, så kan du se en liste her.

Men, er det nu?

Ja, hvis du stadig er med mig her på siden, så er mit svar ja. Lad mig uddybe.  

Parterapi, giver en unik mulighed for at komme til udtryk og for at skabe den klarhed og indsigt der skal til for at skabe en ny balance i forholdet. Til forskel fra at tale med venner og familie skal i ikke tage højde for at i skal til kaffe eller fest sammen senere hen. Hos en parterapeut kan alt siges og komme til udtryk, det er netop det som gør at parterapi virker. 

Derfor er mit svar ja, og så fordi …

Det tager tid

At starte i parterapi er, ikke en øjeblikkelig løsning og en session løser sjældent de udfordringer i står med.

Parterapi kræver en indsats fra begge parter, både i selve terapien men også efterfølgende når i er hjemme.

Ofte benyttes op mod 5 sessioner, for at vise tydelige resultater og herefter vælger en stor del at forsætte over både 12 til 24 måneder, med forskellige intervaller mellem sessionerne, som de selv er med til at definere.

Hvad gør jeg så nu?

Hvis du er i tvivl eller hvis du vil høre omkring forløb, vil jeg anbefale dig at booke en telefonsamtale med mig. Det koster dig ingenting, andet end ca. 15 minutter af din tid. Her har du mulighed for at stille de spørgsmål som kræver svar, for at du kan beslutte dig. 

Vil du blot bestille tid, så er der adgang til min kalender her.

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook