fbpx

Ingen vil parterapi

Estimeret læsetid: < 1 minut

Jeg ved det godt.

Det er de færreste som ligefrem har lyst til at starte hos en parterapeut, og for de fleste, med god grund. 

Tanken om at skulle sidde i et rum, sammen med et fremmed menneske og tale om sig selv, sit forhold og om følelser, lyder ikke så tiltalende.

Oven i dette skal der lægges, tanken om hvad familie, venner og andre, nu vil tænke og synes om mig, om os, hvis de finder ud af det og betyder det samtidig at mit forhold er ved at være slut, kan det virkelig passe. 

Kan det være rigtigt at jeg, at vi, ikke kan løse dette selv uden hjælp og så kender vi alle et par, eller en som kender et par der har benyttet en parterapeut og de havde ikke en god oplevelse. 

Historien er fyldt med personer der pludselig har følt sig i en ulige debat, hvor de oplevede deres terapeut valgte side og holdt med den ene part frem for den anden, eller blot historier om manglende gennembrud og løsninger.

Men...

virkeligheden er en anden.

I virkeligheden betyder det at benytte parterapi, at du og eller i, faktisk står ved jer selv og erkender at i denne udfordring, uanset hvad udfordringen måtte være, så har du eller i brug for noget hjælpe til at komme igennem.

 

At benytte parterapi er at sætte sit parforhold og dermed sin partner forrest i fuld erkendelse af at det her med at være et par, er svært.

 

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook