fbpx

Kærlighed og kildevand

Estimeret læsetid: 2 minutter

Da jeg sad og skulle skrive denne blog, kom jeg til at tænke over hvor “kærlighed & Kildevand” egentlig dækker over, så det slog jeg selvfølgelig op i den store danske ordbog. 

Her står der følgende:

bruges ved beskrivelse af et idyllisk kærlighedsforhold uden praktiske bekymringer om fx økonomi

Den Danske Begrebsordbog

Oh det ville være rart hvis dette var tilfældet, tænk ikke at skulle bekymre sig omkring økonomi, huslån, husholdning, madlavning, kedsomheden, logistikken og en masse andre ting. Tænk hvis vi ikke skændes, men blot talte sammen, hvis vi begge kunne finde rummet og tiden til at lytte på og til hinanden. Idyllisk måske, men sådan er det ikke altid. 

Somme tider oplever vi direkte konflikter i parforholdet og andre gange er det blot en eller flere følelser som er svære at sætte ord på. 

Noget af det sværeste vi gør som mennesker er at starte, leve i og i nogen tilfælde afslutte, parforhold. At to mennesker skal bo og leve sammen, lyder super simpelt, men det er ikke let og udfordringerne i parforholdet er mangfoldige og nogle mennesker kommer igennem mens andre må kæmpe en lang række kampe.  

Hey, Jeg hedder Carsten og jeg er Mentor – Coach – Terapeut og du kan læse meget mere om mig her!

På siden finder du en korte række indlæg, som er svar de spørgsmål jeg typisk får. Disse er også her i bunden af denne side.

Jeg håber du finder svar på det du måtte søge ellers er du velkommen til at booke en 15 min. telefon samtale, hvor du kan stille dine spørgsmål. Det gør du er her!

Alt det bedste, til dig og dine!

Her kommer parterapien ind i billedet. Parterapi i sin grundform handler om at skabe et rum, hvor to mennesker kan komme til udtryk, så begge parter har mulighed for at vokse som individer og fælles som par.

Parterapi handler om at skabe Indsigt- Klarhed – Balance, hos begge parter og dette sker gennem samtale. 

 

Find din tid her

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook