Lets talk about stress

Estimeret læsetid: < 1 minut

Jeg har arbejdet med stress ramte mennesker, både mænd og kvinder, gennem de sidste 10 år. Gennem disse år jeg opbygget en del erfaring i håndteringen af stress, årsager til stress opstår og bliver ved med at ‘drille’ 

Desværre har jeg også erfaret, at rigtig mange mennesker er nød til at opleve et direkte stress kollaps, før de acceptere tilstanden og dermed kan påbegynde ændringerne nødvendige for at komme igennem stress. 

hvordan ved jeg om jeg har stress??
liste 
æklblah blah blah blah

En gennemgang af journalerne hos en gruppe praktiserende læger i Region Syddanmark med i alt 51.422 patienter viste, at 2,1 % af patienterne i en seksmåneders periode var registreret med stress-symptomer eller en diagnose, der indikerer stress. Det svarer til ca. 75.000 patienter på landsplan

Psykiatrifonden

Du er ikke alene

Alt det hjælpe selvfølgelig ikke dig, lige nu og her. Slet ikke hvis du er stress ramt. Det fortæller blot at du ikke er alene, det følelse muligvis sådan, men det er du ikke. 

Din håndtering og følelse omkring stress er unik, ikke det at have stress!

 

Klar til en snak?

Book en 15 minutters, samtale med mig her.

Reserver

Din næste samtale direkte i min kalender

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook