Psykoterapi

Estimeret læsetid: < 1 minut

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og en måde til at komme videre, når livet gør ondt eller virker meningsløst. Psykoterapi er regelmæssige samtaler over kortere eller længere tid afhængig af dine behov. Det er et samarbejde imellem dig og din psykoterapeut med fokus på din situation og dine oplevelser.

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. Du kan opsøge en psykoterapeut, fordi der er noget i dit liv, som går dig på og forringer din livskvalitet. Det kan være, at du slås med angst, depression, stress, mindreværd, sorg, tab, generthed eller du er ked af det. Du kan have haft en traumatisk oplevelse og befinde dig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i dit livet. Psykoterapi har til formål at hjælpe dig med at få et bedre liv og leve i større harmoni med dine omgivelser. Ved at blive bevidst om dig selv, vil du begynde at reagere, føle og tænke på en sundere og mere livsbekræftende måde.

Psykoterapi hjælper, selvom du ikke er i krise. Det kan også hjælpe, når du vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt.

Klar til en snak?

Book en 15 minutters, samtale med mig her.

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook