fbpx

Samtaler hos mig

Estimeret læsetid: 2 minutter

Samtaler hos mig foregår i rolige omgivelser, typisk på mit kontor i Herlev og aftaler bookes direkte i min kalender her!

Når i ankommer, så kommer i op på plan 4 og går ind og venter i fælleskøkkenet, så kommer jeg ud og henter jer. Jeg tilbyder en kop kaffe og/eller te og der er selvfølgelig også vand at drikke.

Typisk, starter sessioner altid med en hurtig, hvordan går det og hvad er der på dagens agenda.

Under samtalen

Jeg har ikke løftede pegefinger og jeg dømmer ikke.
Intet er mærkeligt, intet er pinligt og jeg har hørt det meste før. Min opgave, er at stille dybdegående spørgsmål og hjælpe med at skabe større indsigt, klarhed og balance for dig og din partner, i og omkring jeres forhold. 

På denne måde bliver i begge, i løbet af processen mere bevidste om jeres egne og hinandens følelser og på hvordan i reagerer og udtrykker disse.

Slutning og efter samtale

Når session er ved at være forbi, løber jeg kort igennem hvad vi har talt om i løbet af sessionen og hvis der er sidste spørgsmål, kommentar eller andet, så får vi lukket disse af. 

Så vil jeg altid spørge ind til ønsket omkring en næste session og få denne planlagt, med mindre dette er et aftalt forløb, for så kender vi allerede næste dato. 

Muligheder

Hvis du benytter linket her, så kan du bestille tid direkte i min kalender. Det er sådan den helt, jeg har nær sagt, almindelige måde at gøre det på. Når i bestiller er sessioner typisk omkring 90 minutter lange, nogen gange lidt kortere nogen gange lidt længere. 

Det er også muligt at købe et klippekort, hvis dette er ønsket så skriv det gerne i noten på tidsbestillingen, så fremsender jeg de nødvendige links mht. betalingen. 

Til sidst har jeg et længere forløb som jeg også tilbyder. Dette løber typisk over 9 til 12 mdr. med sessioner efter behov. Du kan læse mere om dette forløb og dine/jeres muligheder her!

Yderlige spørgsmål

Hvis du melder dig ind i min Facebook gruppe, herover, så er du velkommen til at stille spørgsmål til mig derinde. Det er der jeg typisk svare på spørgsmål, kommer med nyheder, indlæg og sender live omkring emner der omhandler personlig udvikling, motivation og parforhold. 

Klar til en snak?

Book en 15 minutters, samtale med mig her.

Del med andre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook