fbpx
nor

Det første der er super vigtigt at du skriver dig bag øret, er at uanset hvorfor du måtte benytte terapi, er du på ingen måde i stykker. Hvis du spørge mig, så tager du i virkeligheden din søgen efter at ville mere, seriøst. 

“Du anderkender at du har brug for hjælpen til at flytte dig.” 

Det samme gør sig gældende når der er tale omkring parterapi.

Her er det et udtryk for at mindst en af jer tager jeres parforhold og jeres relation så vigtig at der igen anderkendes behov for hjælpen til bringe jer til næste niveau, om det så er sammen eller hver for sig.  

Hos mig

Hos mig foregår sessionen på Marielundvej 32B, 2730 Herlev. Med mindre andet er aftalt. 

Jeg byder kaffe, te og/eller vand, snakken foregår i et separat lokale fra hvor du kommer ind. Individuelle session tager ca. 60 min og parterapi session er på ca. 90 min – der er dog mulighed for at bestille sessioner af længere varighed om nødvendigt.

Som ofte starter snakke med en kort status, på hvor du/i er lige nu og her. Har du/i været her før, vil der også være en kort status på siden sidst. Herefter snakker vi omkring hvad dagens session skal omhandle og snakken påbegyndes.

Ved slutningen af sessionen opsummere jeg dages session og vi aftaler ny tid. 

Mellem sessioner

Så længe der er en aftale i kalenderen har du adgang til mig via telefon og mail, hvis det skulle blive nødvendigt. Der kan opstå situationer hvor behovet for en hurtig snak er nødvendigt men der er for langt til næste session. 

Dette kræver dog der er aftalt en ny tid!

Overvejer du

Overvejer du terapi, eller hvis du sidder med tvivl, spørgsmål, kommentar eller vil bestille en tid, så kan du kontakte mig på telefon 26253740

Alt det bedste
xo