Hvorfor terapi?

Tja, hvorfor ikke?

Men langt mere seriøst, for spørgsmålet er absolut 100% validt. Lad mig starte med at sige, spørgsmålet er besvaret på mange måder på det her site, forklædt i mine blogs og sågar på forside, hvor jeg blandt andet skriver.

Jeg tror på, at åbne og oprigtige samtale, er den bedste måde at opnå en større indsigt, klarhed og balance i livet og dermed være bedre forberedt til at tackle livets udfordringer.

Terapi i sin enkelthed

Terapi handler kort sagt om at skabe Klarhed, Balance og Indsigt gennem samtale og ved at tale om emner og situationer, der er svære. 

Det fedeste ved terapi er, at du har et sted, hvor du kan snakke om dine tanker og følelser uden at blive dømt. Jeg er ikke på nogen side, dømmer ikke og løfter ikke pegefinger, så du kan sige, hvad du vil, uden at blive kritiseret eller føle dig dårlig. Det betyder, at du kan føle dig tryg og snakke om selv de sværeste ting.

Det kan være en befrielse at kunne dele dine tanker og følelser med en terapeut, som er der for at lytte og hjælpe dig med at finde netop, Indsigt, klarhed og Balance. Så hvis du går rundt med noget på hjerte, som du gerne vil have hjælp til at bearbejde, så er terapi et sted, hvor du kan finde støtte og vejledning.

Terapi er for DIG!

Der er en kæmper værdi i at søge hjælp. Ligeledes er der en frihed i at vide, at det som taler med din terapeut om, er en privat samtale som du har i det forum og du skal IKKE høre din historie genfortalt til et middagsselskab eller blive ‘remindet’ om noget du har sagt, til fester eller i byen.

 

Overvejer du/I at tale med en parterapeut eller en psykoterapeut?

Tag første skridt ...

Det er super nemt:

Tryk på knappen
Udfyld formularen
Færdig!