fbpx

kærlighed & kildevand

Forv. læsetid: 6 minutter

På baggrund af egen erfaring, samt den feedback jeg har fået for dels klienter og fra mennesker helt generelt, så er det ikke altid helt let at skulle finde tiden, for slet ikke at tale om økonomien til at tage den næste samtale hos sin terapeut, også selv om det virker og gør en forskel. 

Når først der går kalender og økonomi i dialogen så bliver lige denne aktivitet ikke altid, forståligt nok, prioritet særlig højt. Når så pengene/økonomien er på plads, så skal kalenderes gøres klar for både dig, din partner og så har terapeuten ikke tider, der hvor i kan. Ofte er det forbundet med transport tid og når den skal medregnes oven i tiden ikke helt var efter ønske, så bliver det alt i alt bare mere besværligt end hvad godt er. 

Derfor har jeg lavet Kærlighed & Kildevand som et Mentor-forløb. 

Med dette forløb åbner jeg muligheden for fleksibilitet over forløbet, det betyder at der omkring planlægningen er muligheder for at kunne benytte aften og evt. weekender til at afholde sessionerne, ligeledes er der mulighed for at mødes andre steder end på mit kontor i Herlev.

Økonomien er der styr på gennem hele forløbet. Der kommer ikke nogen pludselige ekstra udgifter midt i forløbet og forløbet køre over 12 måneder, så i skal ikke midt i forløbet tage stilling til om i skal købe en time mere og er der nu penge til det i næste måned. 

planlægning

I dette program er der mulighed for fleksibel planlægning af sessioner efter klokken 18:00 og i løbet af weekender

Opfølgning

Ugenlig opfølgning foregår efter aftale over telefon eller online møde.

Varighed omkring 10-15 minutter

Hvor

Mulighed for at vores møder afholdes andre steder end i Herlev.

Det kan være hjemme hos jer eller hvor det passer jer bedst

Længde

Typisk afsættes 90 minutter, men har i behov for længere eller kortere tid, så er det sådan vi gør det

Ansøgning

Forløbet starter med at i ansøger omkring optagelse. Så snart jeres ansøgning er modtaget, sender jeg en bekræftelse og samtidig invitere jeg til et gratis intromøde, på ca. 40 min. Dette afholdes på mit kontor i Herlev.

intromøde

Formålet med dette intromøde er dels at jeg kan fortælle jer lidt om mig, min måde at arbejde på og på den måde give jer en ide om hvem jeg er og hvordan jeg arbejder og taler. Så kommer vi til kort at talt omkring de udfordringer som i står med og årsagen til jeres ansøgning. 

Alt dette er for at afstemme forventning og kemi mellem jer og mig. Efter ca. 30 min. så tager vi en snak ang. samarbejde og økonomien.

de første sessioner

Når økonomien er på plads planlægger vi, de første par sessioner. Disse afholdes typisk på mit kontor i Herlev og som udgangspunkt vil de vare mellem 90 og 120 min. 

forvent

I skal forvente at i den første periode vil der være kortere mellem vores sessioner, da der typisk er behov for større afløb, når først i går i gang. 

Senere i forløbet vil der, helt naturligt, blive længere imellem vores aftaler. Frekvens og interval mellem møder, er i med til at bestemme. 

Husk det er betalt, så det er kun kalderen som skal på plads. 

I risikere at opleve mærkbare forandringer allerede efter de første par møder

vi har brug for

Opstår der behov for et møde, om det være sig fysisk eller et online møde, så er det blot at book det. Det gør i direkte i min kalender og hvis der er tale om aften eller weekend tider, så tager i blot fat i mig, så finder jeg tiden til jer. Den er jo betalt. 

opfølgning

I forløbet, er der planlagt med opfølgning cirka hver 14 dag. Denne opfølgning vil være enten via mail, online møde eller telefon kald. 

Det aftales løbende gennem forløbet hvad der passer jer bedst. 

afslutning

Løbetiden for forløbet er 12 måneder og i tiden op til afslutning vil jeg italesætte dette, stille og roligt, under vores møder og i vil også blive informeret via mail, så det ikke kommer som en overraskelse. 

Hvad der skal ske efter de 12 måneder, er altid åbent for dialog.

Opnå

Igennem dette forløb vil i opnå følgende og formentlig en del mere

Det virker

Dette forløb er ikke for alle, det ved jeg godt. Ligesom jeg ikke kan hjælpe alle. 

Når det er sagt, så er der ingen tvivl om vi alle over tid oplever udfordringer i vores parforhold, hvor hjælp udefra er en god måde at komme videre på. 

Du kan altid ansøge og tage intro mødet. Alt ind til da koster kun jeres tid.

Hvis du stadig er med mig her, så vil jeg sige tak for din eller jeres tid her på siden. Håber i fandt det interessant og hvis det er noget i mener kan gavne jeres parforhold, så ansøg og lad os tage en snak. 

Så vil jeg ønske alt det bedste til dig og dine

Start med det samme

Så snart vi har haft den indledende samtale og har besluttet os for at arbejde sammen, kan vi starte forløbet op. På dette møde finder vi den første eller de første møde datoer. 

Vejledende pris for forløbet er 35.000,- inkl. moms
Vi aftaler nærmere omkring betaling på vores intro møde.

Indledende møde

For at sikre, vores tid sammen bliver en succes er dette forløb forbundet med en ansøgning. så snart jeg har jeres ansøgning så sender jeg en mail tilbage med et link hvor i kan bestille jeres tid hurtigst muligt. Der vil også være mulighed for at i kontakter mig via telefon og at vi sammen finder en tid.

Da dette forløb, løber i op til 12 måneder, finder jeg det vigtigt at vi få set hinanden an og at vores kemi passer sammen.

Dette møde koster jer kun jeres tid og åbenhed omkring jeres ønsker for forløbet. Det kommer til at tage mellem 30 og 40 minutter og det afholdes på mit kontor i Herlev og derfor er dette møde også gratis. 

Når vi finder ud af at arbejde sammen, så ordner vi den økonomiske del og så får vi planlagt de første 2 møder inden vi afslutter.  

 

Add Your Heading Text Here

Selve dette mentor forløb løber i op til 12 mdr. Det er muligt at vi stoppere tidligere hvis jeres/vores er opnået, eller  

Mit KK-mentor forløb er bygget således at der som udgangspunkt ikke er en slutdato for forløbet, det betyder at i ikke pludselig kommer i en situation hvor vi er lige ved at nå et mål og så skal vi enten slutte forløbet eller også skal i til at bruge flere penge. Dette forløb er struktureret på en sådanne måde at der er tid til at nå både de store men også små mål. Når dette er sagt så er udløbet af forløbet 12 måneder efter vi har gået i gang.

Forventningen er at vi i starten af forløbet vil skulle bruge mere tid sammen end vi skal mod slutningen, derfor må i være indstillet på at skulle arbjde en del i starten og så stille og roligt vil der være mindre burg for så frekvente sessioner hos mig og i flere situationer kan det muligvis klares med en telefonsamtale eller et online møde.

Det er muligt at tilrette stort set hele forløbet således at det passer både jer og mig bedste muligt, derfor er der ikke en fuldstændig færdig skrevet drejebog, udover de første 2 til 3 møder, men en fleksibel ramme til gavn for jer og jeres behov. 

Opstart

Opstarten er relativt planlagt, da vi skal have dels kortlagt jeres udfordring(er) og hvad jeres målsætninger for forløbet er og hvordan vi i fælleskab ser mål nået. 

Som udgangspunkt ser planen således ud:

Vi starter med den første afklarende session, denne vil vare omkring 90 til 120 minutter og det er ikke sikkert vi bliver helt færdige på denne session, i så faldt finder vi hurtigst muligt en ny tid til det forsatte arbejde. 

Vi skal også på denne session have lavet en foreløbig plan for vores fremtidige sessioner, hvor frekvent og om disse skal holdes på mit kontor i Herlev eller andet steds hvor det passer jer bedre.