fbpx

-Det er nødvendigt at blive hørt!

26 25 37 40

Parforhold

Parforholdet er blevet en svær størrelse og udfordringerne i selve forholdet, er blevet nogle andre end da vores forældre og bedsteforælder stiftede familie. 

Små børn, Karriere, Urealistisk forventninger, Bagage fra barndommen, Tidligere forhold & højt hævede forsvars parader, Manglende gnist, Utroskab, Kedsomhed, At blive forældre, er blot nogen af de udfordringer som vi dagligt møder i parforholdet.  

Det at være i et parforhold hvor kommunikationen ikke helt er den samme som den var tidligere, følelsen af at være taget for givet, ikke at blive hørt, ikke at blive set, mærket eller værdsat, kan være drænende og udmattende og overtid være en medvirkende faktor i at parforholdet må brydes op og parterne går hver til sit. 

Parterapi er et værktøj til udvikle parforholdet, parterapien giver mulighed for netop at begge parter bliver set og for at blive hørt.

Vil i kontaktes

Overvejer i at benytte en parterapeut?
Så er i velkomne til at kontakte mig på telefon, for mere information omkring parterapi hos mig.

Ring allerede nu: 26 25 37 40 
Hvis i gerne vil ringes op, så udfyld kontakt formularen i bunden af siden. KLIK HER!

Parterapi

Formålet med parterapi er, ligesom med individuel terapi, at skabe klarhed, indsigt og balance. Dette opnås ved at BEGGE parter for mulighed for at komme til udtryk og gennem samtalen skabe den forståelse der er en nødvendighed for at forholdet kan gro og blive stærkere.

At starte

Det er starte hos en parterapeut er meget sjældent en øjeblikkelig løsning på de udfordringer i måtte stå midt i. Parterapi tager tid og kræver en indsats for begge parter. Det er svært at sige hvor mange sessioner der skal til, men erfaring viser at 4 til 5 sessioner gør en mærkbar forskel. 

Rigtig mange vælger dog at forsætter dog med flere sessioner, over mange måneder hvor det mere er intervallet mellem sessioner der er vigtigt. 

Hos mig

Sessionerne foregår, som udgangspunkt, i mine lokaler i Herlev. Lokalerne er indrettet med henblik på at gøre det så roligt, trygt og hjemligt som muligt. 

Bestil jeres tid her
Nemt Hurtigt & Enkelt

Ulrick Bojko
Ulrick Bojko
Read More
Jeg har brugt Carsten til professionel og privat coaching de sidste 2 år og Carsten har formået at rådgive/coache mig og min virksomhed til et succesfuldt stadie. Carsten formår ...
Søren
Søren
Read More
Det er meget sjældent, jeg har oplevet noget, der har rykket så meget i mit liv, som at tale med Carsten. ...
Mette
Mette
Read More
Du har gjort mere for mig mht. min angst og depression på 1 session end min psykolog har gjort på 9 sessioner. Du er guld.
Maja
Maja
Read More
Du har fået mig til at åbne op og se muligheder. Jeg er blevet mere eftertænksom og jeg gemmer ikke længere ...
Heidi
Heidi
Read More
Vil bare lige kigge forbi, og sige tusind mange gange tak for dit øre og dine gode råd...
Previous
Next

Articles

#Parforhold
Carsten

Ikke, nødvendigvis, i stykker

Jeg synes det er vigtigt at understrege, dit forhold er ikke nødvendigvis i stykker fordi i benytter parterapi. Om noget så er det et udtryk for at mindst en af jer, ønsker noget mere i forholdet. Hvad det mere er og at få dette kommunikeret til sin partner er blandt andet det parterapi benyttes til.

Læs mere »

Kontakt mig

Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål som du gerne vil have afklaret. Hvis du gerne vil ringes op, så angiv venligst telefon nummer i besked feltet.

Vær opmærksom på du kan ikke bestille tider på denne måde