Parterapi

Parterapi hjælper par med at løse eventuelle problemer eller udfordringer, som opstår i et forhold. Gennem parterapi kan par opnå øget klarhed, indsigt og balance, så de kan have et sundere og mere tilfredsstillende parforhold. Parterapi er nyttigt for par i alle stadier af et forhold, fra nyforelskede til de par, der har været sammen i mange år.

De 4 grundlæggende formål i parterapi

  • Udvikling af forholdet
  • Afklaring af forhold
  • Mægling i svære situationer
  • Afvikling af forholdet

Det er individuelt, hvor hurtigt parterapi kan hjælpe. For nogle par kan der være synlige forbedringer i deres forhold med det samme, mens det for andre kan tage længere tid at opleve forbedringer. Det afhænger af parrets individuelle situation og deres vilje til at arbejde på deres forhold. 

Det er vigtigt at huske på, at parterapi er en proces, og at det kan tage tid at løse eventuelle problemer eller udfordringer, man måtte have i sit forhold. Det er også vigtigt at være tålmodig og fortsætte med at arbejde på forholdet, selvom der ikke er synlige forbedringer med det samme.

Ofte, benyttes parterapi som en sidste udvej, og der er ofte meget at arbejde med. Det kan være nemmere og billigere at komme til parterapi i tide, inden eventuelle problemer i forholdet forværres.

Overvejer du/I at tale med en parterapeut eller en psykoterapeut?

Tag første skridt ...

Det er super nemt:

Tryk på knappen
Udfyld formularen
Færdig!