fbpx

  – Jeg er overbevist om at jeg kan hjælpe!

26 25 37 40

Lidt om mig

Hey,
Som du uden tvivl ved nu,  hedder jeg Carsten og udover at være Menneske, Mand, Far, Søn, Ven og en masser andre ting, er jeg samtale terapeut. Jeg tilbyder individuelle samtaler & parterapi, hvilke jeg har gjort side 2010.

Jeg holder til i Herlev, hvor jeg holder mine samtaler, på Marielundvej 32B, 2 tv. Det er en del af industrikvarteret i Herlev, hvilket betyder der er gratis parkering, lige ved døren.

Min stil

Kan være en anelse provokerende og til tider stødende men altid med et glimt i øjet.

Jeg tror på at du kommer længst, og hurtigst igennem det du sidder med, ved at smile, grine, græde …. Mens du holdes kærligt i hånden.

Jeg er overbevist om at jeg kan hjælpe dig!

Uddannelse

Jeg er uddannet Psykoterapeut, i oplevelses-orienteret psykoterapi, tilbage 2010 på Københavns Psykoterapeutisk institut.

Efterfølgende denne uddannelse, har jeg taget en 1 årig parterapeutisk overbygning, på institut for parterapi i Roskilde og så har jeg beskæftiget mig en del med enneagrammet, både omkring formidling og og så enneagrammet i praXis, v. Michael groser.

Kontakt mig

Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål som du gerne vil have afklaret. Hvis du gerne vil ringes op, så angiv venligst telefon nummer i besked feltet.

Vær opmærksom på du kan ikke bestille tider på denne måde