fbpx

Klarhed – Indsigt – Balance

26 25 37 40

Psykoterapi

Alt terapis formål, om det er individuel, par eller familie -terapi, er altid at skabe større klarhed, indsigt og balance, for herigennem at forbedre den mentale sundhed og skabe en bedre hverdag for dig og i forlængelse dine nærmeste.

Beslutningen om at benytte en terapeut er en personlig beslutninger og det viser et behov for at tage dig selv og din situation seriøst.

Vil du kontaktes

Overvejer du at benytte en psykoterapeut?
Så er du velkomne til at kontakte mig på telefon, for mere information omkring parterapi hos mig.

Ring allerede nu: 26 25 37 40 
Hvis du gerne vil ringes op, så udfyld kontakt formularen i bunden af siden. KLIK HER!

Anbefalet til

Årsager til at starte i terapi er mange og de er personlige. I mange tilfælde er på grund af en indre uro eller utilfredshed med hvordan tingenes tilstand.

Det kan også være et spørgsmål om at opnå en større forståelse omkring egne person, reaktions mønstre, følelse af at blive misforstået, ikke at opnå det som var forventet.

Sidst er der de årsager som står helt klart, det kan være som eksempel være stress eller sorg, hvor det at finde fodfæste igen her og nu er vigtig for dig.

 

Bestil jeres tid her
Nemt Hurtigt & Enkelt

Ulrick Bojko
Ulrick Bojko
Read More
Jeg har brugt Carsten til professionel og privat coaching de sidste 2 år og Carsten har formået at rådgive/coache mig og min virksomhed til et succesfuldt stadie. Carsten formår ...
Søren
Søren
Read More
Det er meget sjældent, jeg har oplevet noget, der har rykket så meget i mit liv, som at tale med Carsten. ...
Mette
Mette
Read More
Du har gjort mere for mig mht. min angst og depression på 1 session end min psykolog har gjort på 9 sessioner. Du er guld.
Maja
Maja
Read More
Du har fået mig til at åbne op og se muligheder. Jeg er blevet mere eftertænksom og jeg gemmer ikke længere ...
Heidi
Heidi
Read More
Vil bare lige kigge forbi, og sige tusind mange gange tak for dit øre og dine gode råd...
Previous
Next

Articles

#Parforhold
Carsten

Ikke, nødvendigvis, i stykker

Jeg synes det er vigtigt at understrege, dit forhold er ikke nødvendigvis i stykker fordi i benytter parterapi. Om noget så er det et udtryk for at mindst en af jer, ønsker noget mere i forholdet. Hvad det mere er og at få dette kommunikeret til sin partner er blandt andet det parterapi benyttes til.

Læs mere »

Kontakt mig

Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål som du gerne vil have afklaret. Hvis du gerne vil ringes op, så angiv venligst telefon nummer i besked feltet.

Vær opmærksom på du kan ikke bestille tider på denne måde