fbpx

TERMS AND CONDITIONS

Handels og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

CARSTENL.DK
Carsten Larsson
Hørkær 26 plan 4
2730 Herlev
Danmark

Kontakt cl@carstenl.dk

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Afbud - aflysning - udeblivelse

Det er forstået at afbestilling af aftale samme dag og ved udeblivelse, UANSET årsag, afregnes til FULD PRIS. 

Betaling

Ved kontant betaling skal der afregnes kontant ved sessionens start, med mindre andet er aftalt.
Ved forud indgået aftale kan der benyttes enten Mobile Pay eller Bankoverførsel til kontonummer: 6140-0004233670
Ved bankoverførsel skal denne være registreret på konto inden vores session.

Forløb

FORLØB, KLIPPEKORT og andre forudbetalte sessioner/pakker, SKAL være afviklet inden for 12 måneder fra købsdato, med mindre andet er aftalt.
Ubenyttede/Betalte session refunderes ikke efter et år fra købsdato.

Tavshedspligt

Jeg er IKKE medlem af Psykoterapeutisk forening, men arbejder ud fra deres regler vedr. tavshedspligt, beskrevet i deres etikregler under §2: tavshedspligt. Gældende for §2.2 – §2.2.1 – §2.2.2 – §2.2.3 

Parkering

Parkering er gratis foran bygningen. 
Der henstilles til opmærksomhed på, parkering direkte på Hørkær er forbudt. Ligeledes at Parkering på modsatte side er underlagt andre regler. 
Det forstås at parkering afgifter, modtaget under besøg refunderes IKKE.

Stødende materiale

Der er forstået, at gennem køb af produkter vil de kunne støde på indhold der kan anses for stødende, usømmeligt eller ubehageligt i udtryk og ord, på trods af at indholdet ikke nødvendigvis er udtrykkeligt angivet som værende anstødeligt, usømmeligt eller ubehageligt. Ikke desto mindre er det accepteret at benyttelse af produkter sker udelukkende på eget ansvar.

Offentliggørelse

Dit navn eller andre oplysninger omkring dig bliver ikke offentliggjort fra min side. Alt kommunikation vil bliver afholdt på enten mail eller telefon. 

Præmier

Præmier udloddet i konkurrencer kan under ingen omstændigheder veksles til penge og der er ikke nogen tilbagebetaling i forbindelse med et sådanne forløb

Disclaimer

Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser, og om mine personlige betragtninger og erfaringer og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Din email

Din email adresse gemmes automatisk på min email liste og at du fra tid til anden vil/kan modtage emails omkring nye tilbud eller andet. Du har altid mulighed for at afmelde dig igen og det er på ingen måde intentionen at spamme dig.  

Denne side kan opdateres uden varsel.