fbpx
Billede1

Det aldrig for sent at gi’ op. Så la’ os vent’ lidt med det!

- Per vers

Det korte svar er ja det gør det, selvfølgelig. Når det er sagt er der selvfølgelig forudsætninger for hvor lidt og hvor meget parterapi virker, lad mig løbe gennem et par stykker.

Første forudsætning er at kemien mellem dig og terapeuten er tilstede, dernæst skal kemien også dække selve parforholdet. Kemien her er langt det vigtigste for uden kemi er diverse samtaler, værktøjer og råd så godt som ligegyldige.

Næste er at, der også skal ske noget væk fra terapien. Sessioner er med til at udforske og udfolde den eller de situationer i står med, men i skal selv gøre arbejdet. Der hjemme, midt i husholdning, logistik og dagligdag.

Parterapi virker!

Parterapi er en ”game changer” Hvis begge parter er villige og klare til at udvikle jer selv og forholdet sammen. Det kan være at lære hvordan i overvinde vrede, depression og negativitet relateret til tidligere skuffelser og følelsesmæssig smerte.  

Overvejer du

Overvejer du terapi, eller hvis du sidder med tvivl, spørgsmål, kommentar eller vil bestille en tid, så kan du kontakte mig på telefon 26253740

Alt det bedste
xo