fbpx

Indsigt Klarhed Balance

For dig

Hej,

Jeg tillader mig lige at bruge de første par linjer her til at byde dig velkommen til. Måske overvejer du at starte i terapi, måske kigger du bare. Uanset årsag, velkommen til!

Fokus på dig

I den individuelle samtale er fokus på dig og på det eller de udfordringer du måtte sidde med. Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og en måde til at komme videre, når livet gør ondt eller virker meningsløst. Psykoterapi er regelmæssige samtaler over kortere eller længere tid, afhængig af dine behov. 

Det er samtaler der stikker dybere end det du normalt er vant til og hvor vi i fælleskab udforsker hvem du er og finder de styrker og de resurser du har til din rådighed.

Men hvorfor?

Der er en lang række af årsager til at benytte en psykoterapeut og somme tider kan det være svært at sætte ord på hvad det er som ‘trykker’ og det er blandt andet en del af det samtalerne, går ud på. 

Du kan opsøge en Psykoterapeut, når noget i dit liv går dig på og som forringer din livskvalitet. Det kan være en generel følelse af at være ØV!, at være stresset og udbrændt, bare ked af det, opgivende og trist, krise i parforholdet, angst, afhængiheder, depremieret, sorg, spiseforstyrelse og langt mere end her noteret. 

Psykoterapiens formål er at skabe Indsigt, Klarhed & Balance og gennem dette hjælpe dig til at få større harmoni med dine omgivelser. 

Er det for mig?

Den eneste der kan svar på det spørgsmål er, i virkeligheden dig selv. 

  • Føler du at du kunne have gavn af at tale din livssituation igennem med en person, som lytter aktivt til, hvad du fortæller?
  • Som undervejs stiller uddybende spørgsmål?
  • Som får dig til at stoppe op, tænke og mærke efter? 

Kunne du godt tænke dig at

  • Få øjnene op for dine ressourcer og se dig selv i et mere positivt lys
  • Få større bevidsthed omkring dig selv
  • Mulighed for at føle dig mere fri
  • At blive mere opmærksom på dine relationer og måden, du er samme med andre på

Hvis du kan svare JA til dette, så ja, så er individuel terapi for dig. 

+45 26253740

Ring/text, hvis du har brug for en tid eller du har spørgsmål!

Min tilgang

Essensen af samtaleterapi er at skabe en større indsigt, større klarhed og om at skabe balance. Mit udgangspunkt er altid HER & NU og herfra arbejder vi os frem og tilbage alt efter hvor samtalen og din historie føre os hen.

Ligesom du, har jeg har selv levet et mere eller mindre velfungerende liv, med både gode, irrationelle og åndsvage beslutninger. Intet er banalt, intet er pinligt og intet er forkert og jeg har hørt det meste før. Jeg dømmer ikke og jeg løfter ikke pegefinger.   

Under vores samtale vil jeg, uden tvivl komme til at udfordre dig og jeg vil bede dig om at tage chancer på forskellige måder, alt sammen med fuldt fokus på dig og din situation.